Monipuoliset ompelupalvelut Euran Kauttualla

Ota yhteyttä

Tarjoan erilaiset ompelupalvelut ompelimossani Euran Kauttualla, Satakunnassa. Olipa kyse korjausompelusta tai mittatilaustyönä toteutetusta vaatteesta, toteutan työn taidolla ja 28 vuoden kokemuksella.

Korjausompelulla vaatteesi on taas kuin uusi

Tuo minulle rikkinäiset ja korjausta kaipaavat vaatteet sekä muut tekstiilit, niin korjaan ne ompelimollani entistä ehompaan kuntoon! 


Korjausompelupalveluni kattavat vetoketjujen vaihdot, reikien paikkaukset, lahkeiden lyhennykset, vyötäröiden kavennukset sekä erilaiset muodistukset sekä kaikki muut korjaustyöt toiveidesi mukaan. Teen myös nahkakorjaustyöt. Tuo korjattava tuote minulle näytille tai soita ja kerro tarpeistasi, niin sovitaan työn toteuttamisesta. 


Pienet viat eivät tarkoita vaatteen tai muun tekstiilituotteen elinkaaren loppumista, vaan korjaamalla sille voidaan saada vuosikausia lisää käyttöikää. Vaihtoehtoisesti voin myös luoda jotain uutta ja käyttökelpoista vanhasta tekstiilituotteestasi!

Kysy lisää

Vaate- ja sisustusompelu

Valmistan unelmiesi vaatteen tai sisustustekstiilin yksilöllisesti toiveidesi ja mittojesi mukaan. Suunnittelen ja ompelen muun muassa iltapuvut, hameet, housut, paidat – mitä ikinä keksitkin! Ompelen myös verhot, tyynyt ja irtopäälliset, pöytäliinat, päiväpeitot ja muut sisustustuotteet. Kankaat mittatilaustyöhösi voit ostaa itse tai valita ompelimoni kangasvalikoimasta. Olen mielelläni apunasi sopivien kankaiden valinnassa ja neuvon myös, mistä laadukkaimmat kankaat kannattaa hankkia. 


Myös vanhasta uuden luominen on erikoisosaamistani – valmistan mieluusti esimerkiksi vanhoista verhoista hameen tai käytetyistä farkuista kassin. Ole minuun yhteydessä ja kerro suunnitelmistasi, niin ideoidaan yhdessä lisää!


Katso kuvagalleria

Muut ompelupalvelut

Korjaus- ja sisustusompelun lisäksi teen myös pienimuotoisia verhoilutöitä. Korjaan lisäksi nahkavaatteita ja takkien vuorinvaihdotkin onnistuvat. Voit myös ostaa ompelimostani vetoketjuja.


Ota minuun yhteyttä ja kerro, millaista ompelutyötä tarvitset! Olen apunasi mahdollisuuksien mukaan.

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.